tjenester

Grave- og anleggsarbeider

Har du ett prosjekt vi kan hjelpe deg med?

Grave- og anleggsarbeider

Vi tar på oss de fleste typer gravearbeid. Ta gjerne kontakt med oss for en uforpliktende prat dersom det er noe du lurer på. Under finner du noen av tjenestene vi kan tilby.

Gravearbeid for forrettning- og industribygg, hus, hytter og tilbygg

Vi tar på oss alt av grunnarbeid for forrettning- og industribygg, hus, hytter og tilbygg. Grunnarbeidet omfatter jobben som må gjøres på tomten før eventuelle bygningsarbeider kan starte. Anleggsarbeider som sprenging, graving, masseforflytning, drenering og VA er alle tjenester som vi utfører avhengig av prosjektets omfang.

Vi er også behjelplige med tips og planlegging for utforming av tomten. Vi kan også tilby detaljert prosjektering via våre underleverandører der dette skulle trenges.

Bygging og vedlikehold av veger og plasser

Vi tar på oss alt arbeid i forbindelse med bygging og vedlikehold av veger og plasser. Sammen med våre underleverandører kan vi tilby alt fra prosjektering til ferdig lagt asfalt.

Drenering

Vi har gjennom mange år opparbeidet oss bred erfaring på drenering og utvendig isolering av kjellere i hus og bygg. Vi velger å bruke materiell av høy kvalitet for å sikre det beste resultatet.

Vi har maskiner og utstyr for å komme til på de fleste steder. Der hvor maskiner ikke kommer til kan vi tilby håndgraving. Ta kontakt med oss så kan vi komme på en befaring hvor vi ser på mulighetene, og eventuelt gir deg et pristilbud dersom dette er ønskelig.

Gravearbeid for vann og avløp

Vi tar på oss det meste av grunnarbeider innenfor vann og avløp. Sammen med våre gode samarbeidspartnere og underleverandører kan vi tilby komplette løsninger inklusive prosjektering for deg som kunde. Ta gjerne kontakt for en uforpliktende befaring. Vi kan også i de fleste tilfeller gi deg et pristilbud på oppdraget.

Gravearbeid for landbruket

Vi har mange års erfaring med gravearbeid innen landbruket, slik om nydyrking, åkergrøfting, uttrekksgrøfting, gjødselskummer og øvrige landbruksbygg. Vi stiller gjerne opp på en befaring, for å finne de beste løsningene for kunden.

Vi benytter maskinstyring med GPS i våre gravemaskiner. Dette sikrer en effektiv drift og et nøyaktig resultat.

Vi har kunder og prosjekter som inkluderer graving i Hedmark, Stange, Hamar, Ringsaker og Løten. Men selv om du skulle holde til utenom disse områdene, så er det bare å ta kontakt.