Vi er stolte av å kunngjøre at vi har blitt valgt som grunnentreprenør for det spennende byggeprosjektet «Produsentlager Stange», med Produsentlageret AS som byggherre. Sammen med totalentreprenør Stenkon AS har vi i lengre tid jobbet med prising og planlegging av dette prosjektet, og kan nå endelig sette spaden i jorda.

Som grunnentreprenør skal vi blant annet utføre oppgaver som fjellsprenging, masseutskifting og etablering av utvendige veier og plasser. Vi tar disse oppgavene på alvor, og vår tilnærming er preget av grundighet, nøyaktighet og en forpliktelse til å levere resultater av rett kvalitet.

Med vår lange erfaring vet vi hva som kreves for å gjennomføre dette prosjektet på en vellykket måte. Vi er vant til å møte utfordringer og finne løsninger underveis, og vi er fast bestemt på å ivareta forventningene til våre samarbeidspartnere og byggherren.

Prosjektet har en stram tidsplan, og vi har allerede satt i gang med de forberedende arbeidene. Vi har en klar plan for å oppfylle målet om å ha prosjektet klart til bruk innen september. Vi har ambisiøse delmål og er allerede i gang med å forberede områder for betongarbeid, som vi forventer å kunne starte om kun 2-3 uker.

Vi er takknemlige for den tilliten som er vist oss ved å bli valgt som grunnentreprenør for dette prosjektet, og er fast bestemt på å gjøre dette prosjektet til nok et eksempel på vår evne til å levere høykvalitets arbeid og være en pålitelig partner i slike byggeprosjekter.