Offisiell åpning av Innlandsporten

I dag, 06.07.2017, var det offisiell åpning av Innlandsporten på Tangen.

Her åpnet Circle K, Burger King og Coop i hvert sitt nye bygg.

Under åpningsfesten på Innlandsporten  underholdt Tangen Mandskor med sang og det var taler ved styrelederen for Innlandsporten Eiendom AS, Jan Erik Lillejordet og Tom Brødsjømo, daglig leder for Innlandsporten Eiendom. Snorklipping ble utført av ordfører Nils A. Røhne, med god hjelp av unger ved Espa barnehage.

Bjørn Frenning Transport & Graving As har vært totalentreprenør for utomhusarbeidene på området, samt underentreprenør for grunnarbeidene til Burger King- og Coop-byggene. På disse byggene har Eco Sør vært totalentreprenør.

Vi ønsker å takke ansatte og leverandører for meget god innsats i prosjektet. Samtidig ønsker vi også å takke Innlandsporten Eiendom As og Byggeråd As for godt samarbeid.

Av |2023-04-02T22:44:37+02:00juli 6th, 2017|Ukategorisert|

Share This Post With Others!

Gå til toppen