Om oss

Bjørn Frenning Transport & Graving AS er et solid maskinentreprenør- firma med bred erfaring innen pukkverk, transport og anlegg.

Firmaet har sine røtter helt fra 1969, og har siden begynnelsen og frem til dags dato vært etablert i Stange i Hedmark. Her har vi våre kontor- og mannskapslokaler, eget verksted, oppstillingsplass for biler og maskiner mm.

Vi tar på oss alt av oppdrag innenfor vårt fagfelt, både store og små. Våre kunder er alt fra Statens vegvesen til en privatperson som ønsker å få pyntet litt på gårdsplassen sin. Vårt arbeidsområde er i hovedsak Stange, Hamar, Løten og Ringsaker, men vi tar også på oss arbeid utenfor disse kommunene.

Vi har ca 30 ansatte med allsidig erfaring og kompentanse, som ønsker å gjøre sitt beste for at kunden skal bli fornøyd. Der det er behov benytter vi håndplukkede samarbeidspartnere for å få utført oppdraget slik kunden ønsker. Vår maskinpark er stor, og vi har maskiner og utstyr for de fleste oppgaver. Pr. 31.12.2016 hadde vi 8 lastebiler og 26 anleggsmaskiner.

Firmaet omsatte i 2016 for ca 39 millioner kroner, og har 6.000.000 kroner i aksjekapital.